Auto Schade door een auto

LegalGuard is een initiatief van

Heeft u een aanrijding gehad? Dat kan heftig zijn. Toch moeten er na een aanrijding zaken geregeld worden. Denk aan het invullen van een aanrijdingsformulier. Persoonsgegevens uitwisselen met de andere partij en het herstellen van eventuele schade aan uw auto. 

Onze juristen luisteren en denken met u mee. Hierin staat u als persoon centraal en zorgt de jurist dat u het beste uit de situatie haalt. 

Tips bij een aanrijding:

Zie hieronder voor wat wij voor u zouden kunnen betekenen. Wilt u gratis advies? neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

€ 0Advies over welke oplossing past bij uw situatie

Lees meer

Weet u niet of wij u kunnen helpen? Of wilt u graag een jurist spreken? Dat snappen we en dat kan uiteraard! Bel vrijblijvend met onze juristen. U krijgt informatie over onze oplossingen en onze werkwijze. Neem contact met ons op via onze contactpagina. Of bestel deze dienst en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.


€ 45Beoordelen van de aansprakelijkheid

Lees meer

Heeft u schade aan uw auto door een ongeval in het verkeer? En denkt dat iemand anders daarvoor aansprakelijk is? Dan beoordelen wij de aansprakelijkheid voor u.


€ 190Beoordelen en verhalen van uw schade

Lees meer

Heeft u schade aan uw auto door een ongeval in het verkeer? En denkt dat iemand anders daarvoor aansprakelijk is? Dan beoordelen we binnen dit pakket de aansprakelijkheid en stellen wij de tegenpartij namens u aansprakelijk.