Ontslag

Wordt u ontslagen? Dat is een emotionele tijd voor u. Ondertussen moet u keuzes maken en hebt u geen zicht op uw rechten en plichten. Onze juristen luisteren naar u en denken met u mee. Hierin staat u als persoon centraal en zorgt de jurist dat u het beste uit de situatie haalt. 

Tips bij ontslag

Vaststellingsovereenkomst

Bij ontslag wordt vaak een beëindigingsovereenkomst opgemaakt, ook wel een vaststellingsovereenkomst of VSO genoemd. Hierin staan afspraken hoe u en uw werkgever uit elkaar gaan. Denk aan de laatste werkdag en een ontslagvergoeding. 

Het is verstandig de vaststellingsovereenkomst door een jurist te laten controleren. Zo weet u of al uw rechten voldoende gewaarborgd zijn, bijvoorbeeld dat u geen risico loopt voor een WW-aanvraag.

Hoe werken wij?

Wat zijn de kosten?

Wij werken met vooraf vastgestelde prijzen voor onze werkzaamheden; geen verrassingen en geen extra kosten achteraf. En vaak vergoedt uw werkgever deze kosten.

  1. Voor € 299,- geeft de jurist u advies over de vaststellingsovereenkomst, waarna u weet wat de aandachtspunten zijn
  2. Voor € 699,- voert de jurist ook de onderhandelingen met uw werkgever en begeleid u in dit traject.

Wilt u advies en weet u meteen dat u ook de onderhandelingen uit handen wilt geven? Wij voeren dan beide pakketten uit tegen een gereduceerd tarief van € 869,-. Klik hier voor meer informatie over onze diensten.

Vaak vergoedt uw werkgever de kosten voor juridische bijstand

Onze kosten kunt u dan declareren bij uw werkgever. Als uw werkgever hier nog geen afspraken over heeft gemaakt, dan zal onze jurist deze kosten meenemen in de onderhandelingen met de werkgever. 

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via 088 462 80 80.